dimecres, 4 de març del 2009

THE WIZARD OF OZ

(EL MAG D´OZ)

Avui hem anat al Teatre Jardí a veure l´obra de teatre The wizard of Oz, a càrrec de la companyia Let´s play theatre, una obra que ens ha agradat molt. Era mig en català i mig en anglès.

Hi hem anat les nenes i els nens de P5, 1r.A, 1rB i 2n.

L´obra tracta de les aventures de la Dorothy, de l´espantaocells (scarecrow), de l´home de llauna (tin man) i del lleó (lion), que busquen cadascú una cosa que els falta, i això els hi pot donar solament el mag (wizard) que viu a la terra d´Oz. Per això hauran de fer un viatge cap a aquest país, per un camí de rajoles grogues!!!.
Enmig del camí, però, es trobaran a la bruixa bona (good witch) i a la bruixa dolenta (wicked witch).

Quin serà el final?



Els protagonistes de l´obra.



Quins nervis, abans de començar!!



Hem rigut molt, hem cantat i picat de mans.
Ens ho hem passat molt bé!!!

Ens han acompanyat la Rosa Maria, en Jordi, la Goretti, l´Amaya, en Vicenç, l´Alícia, la Xantal, l´Eduard, la Clàudia i en Jaume.

3 comentaris:

  1. Som la classe del tiranosaure rex. Ens va agradar molt el teatre. Els personatges eren divertits. La bruixa bona sortia amb una música que feia molt de riure, i la bruixa dolenta sortia amb música d'espies.

    ResponElimina
  2. Ens va agradar l'escenari i tots els personatges necessitaven alguna cosa. L'espantaocells un cervell, l'home de llauna un cor i el lleó tenir coratge i la Dorothy tornar a Kansas. I el mag d'Oz ho va fer possible, però els va fer passar unes proves. Havien d'anar pel camí de rejoles grogues.

    ResponElimina
  3. A Kansas feia molt vent i la casa de la Dorothy va caure a sobre de la bruixa de l'est.

    ResponElimina